Aer curat si temperatura ideala, indiferent de vreme. Pentru ca de aerul conditionat se ocupa un profesionist.
Constatare si Deplasare Gratuita

10 Beneficii pentru clientii nostri - Service aer conditionat Bucuresti

 1. Garantie
  Ca dovada a seriozitatii si calitatii serviciilor noastre, va oferim 1 an garantie pentru orice tip de reparatie aer conditionat!
 2. Preturi atractive
  Pentru ca ne ocupam de mai multi ani de service aer conditionat, am reusit in timp sa optimizam preturile in favoarea clientilor nostri, paralel cu respectarea acelorasi standarde de calitate a muncii prestate. Acest fapt este si in beneficiul nostru, pentru ca preturile atractive fac ca din ce in ce multi clienti sa apeleze la serviciile noastre.
 3. Vasta experienta profesionala
  Practica indelungata in service aer conditionat ne-a facut sa fim permanent la curent cu noile tehnologii, domeniul aparatelor de climatizare fiind unul foarte dinamic. Efectuam interventii pentru orice tip de aparat de aer conditionat si orice marca.
 4. Promptitudine si eficienta
  Timpul nostru este la fel de pretios ca si timpul dvs. De aceea ne straduim sa raspundem prompt si eficient tuturor solicitarilor. Programarile se fac telefonic si interventiile se realizeaza in cel mai scurt timp posibil.
 5. Calitatea serviciilor
  Dispunem de personal calificat si asiguram servicii profesionale, astfel incat fiecare client sa fie multumit si sa revina.
 6. Calitatea componentelor
  La reparatii aparate de aer conditionat, piesele defecte sunt inlocuite cu altele noi, de cea mai buna calitate.
 7. Aria de acoperire a serviciilor
  Asiguram service aer conditionat pentru locuinte, birouri si spatii publice din Bucuresti (toate sectoarele) si unele zone invecinate din judetul Ilfov.
 8. Atitudinea fata de client
  Suntem receptivi si tratam fiecare comanda cu maxima seriozitate. Suntem deschisi si flexibili la nevoile clientilor, pe care ne straduim sa-i servim cat mai bine. Incercam sa ne construim un portofoliu de clienti multumiti, pentru ca un client satisfacut reprezinta cea mai buna forma de promovare in sfera serviciilor.
 9. Echipamente profesionale
  Echipele noastre lucreaza foarte curat si folosesc solutii si echipamente profesionale, adecvate fiecarui tip de lucrare. Astfel incat sa apelati la noi si pentru interventii care se fac periodic (cum sunt cele de intretinere, verificare, igienizare si curatare aparate de aer conditionat).
 10. Perfectionare continua.
  Cresterea numarului de clienti provenind din recomandari ne stimuleaza si ne face sa ne imbunatatim continuu serviciile.
  Indiferent daca sunteti de-al casei sau folositi pentru prima data serviciile noastre, speram sa fiti multumit de prestatia noastra si sa deveniti si dvs. un client de-al casei.

In Bucuresti, concurenta in domeniul service aer conditionat este destul de mare. Noi am reusit sa patrundem pe aceasta piata si sa ramanem prin raportul excelent calitate a serviciilor/pret, prin seriozitatea si profesionalismul cu care lucram.

Suntem parteneri de incredere pentru oricine alege sa apeleze la serviciile noastre. Pentru informatii si programari service aer conditionat puteti sa sunati chiar acum la 0766.728.172! Va asteptam.