Aer curat si temperatura ideala, indiferent de vreme. Pentru ca de aerul conditionat se ocupa un profesionist.
Constatare si Deplasare Gratuita

Service aer conditionat Bucuresti

Ati constatat ca aparatul de aer conditionat degaja mirosuri neplacute atunci cand este pornit? Nu functioneaza la parametrii normali sau scoate zgomote neobisnuite?

In acest caz, aveti nevoie de un specialist in service aer conditionat Bucuresti.
Indiferent de problema semnalata la instalatia dvs. de climatizare, nu ezitati sa ne contactati, sunand chiar acum la 0766.728.172!

Departamentul nostru de service aer conditionat Bucuresti va trimite o echipa la domiciliul sau la sediul firmei dvs. pentru remedierea problemei.

Asiguram:

  • Reparatii aer conditionat
  • Igienizare si curatare filtre
  • Intretinere periodica aparate de aer conditionat

Oferim 1 an garantie pentru orice tip de reparatii aer conditionat!

Efectuam interventii pentru orice model sau marca de aparate de aer conditionat din locuinte, birouri si spatii publice.
Asiguram service aer conditionat Bucuresti, toate sectoarele, si unele zone din imprejurimi.

Dispunem de echipe bine pregatite si dotate cu echipamentul necesar pentru realizarea de unor interventii eficiente, de calitate si la preturi avantajoase.

Ne puteti contacta oricand pentru programare sau pentru a afla detalii si informatii legate de serviciile noastre.

Caldura infernala de pe timpul verii a devenit ceva comun pentru conditiile climatice din tara noastra. Dintre metodele de protectie impotriva caldurii, cele mai multe beneficii le aduce aparatul de aer conditionat.

Pe langa faptul ca ajuta la mentinerea unei temperaturi ambientale agreabile, acesta optimizeaza aerul din incapere prin dezumidificarea lui si prin procesul de retinere a prafului.

Pentru ca sa va bucurati de confortul pe care il meritati, lasati problemele privind instalatia de aer conditionat pe mana specialistilor!

Apelati cu incredere la firma noastra de service aer conditionat Bucuresti sunand chiar acum la 0766.728.172. Va asteptam.