Aer curat si temperatura ideala, indiferent de vreme. Pentru ca de aerul conditionat se ocupa un profesionist.
Constatare si Deplasare Gratuita

Service Curatare Aer Conditionat si Igienizare

Sistemele de climatizare ofera un mare beneficiu locului de munca sau casei dvs. cu conditia sa fie verificate si curatate periodic.

Echipa noastra de specialisti executa operatii de intretinere, igienizare, curatare aer conditionat, in Bucuresti si zonele invecinate.

Sunati chiar acum la 0766.728.172 si veti beneficia de experienta unui personal specializat, care se va ocupa cu seriozitate de instalatia dvs. de aer conditionat. Practicam preturi avantajoase si speram sa avem parte doar de clienti multumiti.

Posesorii de aparate de aer conditionat s-au convins din ce in ce mai mult ca doar prin servicii de igienizare si curatare aer conditionat, efectuate periodic, aparatul functioneaza la parametri optimi si cu consum minim de energie electrica. In plus, se prelungeste durata lui de viata.

Este recomandabil ca un aparat de aer conditionat sa fie igienizat in mod regulat la intervale de 6 luni, iar pentru locuintele expuse la zone poluate, chiar la intervale de 3 luni.

Suntem o echipa de profesionisti si asiguram service - igienizare si curatare aer conditionat - pentru orice tip, model si marca de aparat.

V-ati saturat de caldura infernala de pe timpul verii?
Doriti sa respirati un aer cat mai curat si sa scapati de mirosurile neplacute?
Vreti sa va bucurati din plin de avantajele unui sistem de climatizare care functioneaza corect si fara extraconsum energetic?

In acest caz, apelati cu incredere la un profesionist in curatare aer conditionat si igienizare!

Sunati chiar acum la 0766.728.172 si luati legatura cu unul din specialistii nostri, pentru consultanta si programare ! Va asteptam.