Aer curat si temperatura ideala, indiferent de vreme. Pentru ca de aerul conditionat se ocupa un profesionist.
Constatare si Deplasare Gratuita

Igienizare si Curatare aer conditionat Bucuresti orice sector

Suntem o echipa de profesionisti si efectuam igienizare si curatare aer conditionat Bucuresti orice sector.
Pentru informatii si programare sunati chiar acum la: 0766.728.172

Sanatatea si confortul depind in mare masura de calitatea aerului pe care-l respiram.

Un aparat de aer conditionat asigura racirea sau incalzirea aerului din incapere, dar si dezumidificarea si purificarea lui, prin filtrarea prafului, alergenilor si microbilor care se gasesc in mod obisnuit in aer.

Dupa un anumit timp de functionare, filtrele aparatului se imbacsesc. Ele nu mai pot retine impuritatile din aer si uneori degaja un miros urat.

Pentru a asigura un nivel optim al calitatii aerului din incapere, e necesar sa se faca periodic igienizare si curatare aer conditionat (de regula la interval de 6 luni, iar in medii poluate la 2-3 luni).

Interventiile pe care le efectuam nu se rezuma doar la igienizarea filtrelor, ele implica si curatarea in intregime a unitatii interioare si a jgheabului de colectare a apei.

Pentru inlaturarea mirosurilor si distrugerea bacteriilor si a sporilor de mucegai, echipele noastre de interventie folosesc solutii si echipamente profesionale.

Doar un aparat de aer conditionat bine intretinut functioneaza relaxat, mai putin solicitat si imbunatateste calitatea aerului. Si din ce in ce mai multi oameni s-au convins ca cheltuielile de intretinere sunt mult mai mici decat cele de remediere a unor defectiuni care apar ca urmare a unei exploatari neglijente.

Prin serviciile noastre de igienizare si curatare aer conditionat Bucuresti orice sector urmarim satisfactia si fidelizarea clientilor, care vor apela si alta data la noi pentru acest tip de servicii care se efectueaza periodic.

Contactati-ne in cel mai scurt timp pentru a va convinge de promptitudinea si profesionalismul echipelor noastre!

Lasati problemele cu aerul conditionat pe mana profesionistilor! Sunati chiar acum! 0766.728.172